Szolgáltatásaink

Szoba reggelivel vagy félpanzióval

A szállásfoglaláskor vendégeink többféle lehetőség közül is választhatnak: a Riederstub‘n alapszolgáltatásai közé tartozik a svédasztalos reggeli, amely minden szoba árában benne foglaltatik. A reggeli büféasztalon számos környékbeli finomság várja Önöket, továbbá kávé kínálatunkban Cappucino, Espresso és hosszú kávé közül is választhatnak a különböző teafajták mellett. Ezen kívül félpanziós ellátást mellett is dönthetnek, amelyben a svédasztalos reggeli mellett ízletes 4-fogásos vacsorát is kínálunk Önöknek. Vagy akár már reggel lefoglalhatja asztalát hangulatos éttermünkben, ahol étlapunk széles kínálatából válogathat.

 

A Rieder Stub‘n étterme

A gasthof á‘ la carte éttermében friss alapanyagok felhasználásával készült nemzetközi, helyi és magyaros ételek széles kínálatával várjuk vendégeinket. Magyar vendégeink számára így is szeretnénk még otthonosabbá tenni a nálunk töltött napokat, míg osztrák és más nemzetekhez tartozó vendégeink számára szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy megismerjék az egyedülálló és izgalmas magyar konyha ízvilágát. Reméljük, hogy Önök is szívesen fogják megkóstolni ételeinket, amelyeket nagy odafigyeléssel és szeretettel készítünk.

 

Játéksarok gyerekeknek                 

Kisgyerekeknek az étterem melletti helyiségben játszósarkot alakítottunk ki, hogy számukra is mindig könnyű legyen megtalálni a lehető legjobb szórakozást.

 

 

Kerékpárbérlés

Vendégeink számára ingyenes kerékpár-használati lehetőséget biztosítunk. Mivel a biciklik csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (2 kerékpár), ezért megérkezést követőn előzetes foglalás szükséges. Amennyiben egy adott napon többen is szeretnék igénybe venni a kerékpárokat, azok részesülnek előnyben, akiknek erre még nem volt lehetőségünk, annak érdekében, hogy minél több vendégünk részesülhessen a Riederstub’n szolgáltatásaiból.

 

  • INTERNET HOZZÁFÉRÉS. Wifi hálózatunk használatával ingyenesen böngészhet az interneten saját laptopjával vagy telefonkészülékével.   
  • SÍBUSZ. A síbérlettel rendelkezők számára ingyenesen igénybe vehető síbusz a ház előtt áll meg.   
  • PARKOLÓ. Vendégeink számára a panzió mellett parkolási lehetőséget biztosítunk.

Gasthof Rieder Stub`n, Ried im Oberinntal 3., Österreich, Tel: +43 664 8851 5640, E-mail: gasthof@gasthof-riederstubn.com