Szobáink

A házban található 12 kényelmes duplaszoba minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy vendégeink kényelmesen és nyugodtan érezhessék magukat egy aktívan vagy lazábban eltöltött nap végén. Fontosnak érezzük, hogy szabadságuk végén kipihenten, testileg és lelkileg feltöltődve távozzanak vendégeink.

 

 

Szobáink ezért az alábbi felszereltséggel vannak ellátva: LCD-TV, rádió, wc, fürdőkád vagy zuhanyzó. Egyes szobáink igény esetén pótágyazhatóak is, továbbá minden szobához erkély vagy télikert tartozik.

 

Amennyiben Ön családjával utazik, és gyermeke(i) számára külön szobát szeretne foglalni, készséggel állunk rendelkezésére, hogy szomszédos szobákat biztosítsunk Önnek és családjának, amennyiben ez megoldható.


 

 

Delux családi szoba: Családok számára a legideálisabb megoldást tágas delux családi szobánk kínálja. A szoba egy tágas nappali-hálószobából és egy abból nyíló franciágyas hálószobából áll, valamint tartozik még hozzá egy körülbelül 30 nm-es terasz is. Az elrendezésnek köszönhetően a gyerekek külön hálószobában alhatnak, ám a biztonság- és komfortérzetük is megmarad, hogy a megszokott módon a szüleikhez közel vannak.

 

A szobához természetesen LCD képernyős televízió is tartozik, valamint egy konyhasarok, a tágas fürdőszobában pedig kád és zuhanykabin is található. A szobába a ház egy külön bejárati részén lehet bejutni, ezért fontos megemlíteni, hogy a gasthof éttermébe és a reggeliző helyiségbe csak az utcáról tudnak bemenni a szoba vendégei (nincs belső összekötő lépcső).

 

 

 

Gasthof Rieder Stub`n, Ried im Oberinntal 3., Österreich, Tel: +43 664 8851 5640, E-mail: gasthof@gasthof-riederstubn.com