Rólunk

A tiroli Alpok lenyűgöző hegycsúcsai, virágzó völgyei, meredek szurdokai és vadregényes fenyőerdei között, a Tiroler Oberland szívében bújik meg Ried, ez a mindig pezsgő életű 1300 lelkes falu. Békés hangulatának és az elbűvölő tájnak köszönhetően télen és nyáron egyaránt a turisták kedvelt célpontja. Itt várjuk vendégeinket családi vezetésű fogadónkban, a Gasthof Rieder Stub’nben. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink számára ne csak egyszerű szállásadók legyünk, hanem igazi vendéglátóik is, és így hozzájáruljunk a nálunk töltött idő jó hangulatához.

Büszkék vagyunk rá, hogy az előzőleg üzemeltetett panziónk (Pension Trofana) a Holidaycheck portálon Quality Selection minősítést kapott a vendégeink értékelései alapján. Célunk, hogy itt is ugyan ilyen szinvonalon szolgáljuk ki vendégeinket.

 

 

Konyhánk a helyi és nemzetközi ételek mellett minden este megadja a lehetőséget, hogy jól ismert magyaros ízekkel zárjuk a napot. Magyar vendégeink számára így is szeretnénk még otthonosabbá tenni a nálunk töltött napokat, míg osztrák és más nemzetekhez tartozó vendégeinknek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy megismerjék ennek az egyedülálló és izgalmas konyhának ízvilágát.

 

 

 

 

ÍGY JUT EL HOZZÁNK...

 

  • … autóval: Németországból és Bécs felől az A12-es Inntal autópályán haladva a Reschenpass / B180 Reschenbundesstrasse kijáratnál kanyarodunk le az autópályáról, majd a főutat követve (a Reschenpass irányában) Riedig megyünk tovább.
  • … repülővel: az innsbrucki repülőtér kb. 80 km-re található, míg a müncheni kb. 220 km-re. Mindkét helyről reptéri taxival, vagy vonattal és busszal juthatunk el Riedbe.
  • … vonattal: Landeckig vasúton, majd a pályaudvarról busszal vagy taxival utazhat tovább Riedbe.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Gasthof Rieder Stub`n
Cím: Ried im Oberinntal 3.
6531  Ried im Oberinntal, Ausztria
Telefon: +43 664 8851 5640
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SOK SZERETETTEL VÁRJUK!
Zsófi, Gergő & Félix

Gasthof Rieder Stub`n, Ried im Oberinntal 3., Österreich, Tel: +43 664 8851 5640, E-mail: gasthof@gasthof-riederstubn.com